Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Olej Petrolejovic Naftenko

7. 3. 2009 9:35
voni me nechteji holomci

svymi medialnimi vystupy zacina Jirka Paroubek pripominat t.c. Milouse Jakese.

Jen aby se mu nedostalo stejne medialni pozornosti jako jeho prave, fuj, leve ruce Dr. Rathovi v Reflexu, protoze si o to zacina koledovat stejnym stylem.

0 0
možnosti
IK

navico

7. 3. 2009 8:59
Docela jsem se pobavil

I když on to pan předseda asi myslel vážně 8-o

0 0
možnosti
F

frantaflinta58

7. 3. 2009 8:38
Kopecký=PROVLÁDNÍ HNŮJ

 A ty hlasy z "lidu" tady , demonstrativně a jednohlasně kopající do OPOZICE a stojící v jednom šiku za STRANOU A VLÁDOU....PADESÁTÁ LÉTA JSOU ZPÁTKY, KOVANÍ BOLŠEVICI RADUJTE SE!!!!!!!!!!! PS: Kopecký Josef,VI správa STB, reg.číslo 31232,krycí jméno MARCEL...:-©

0 0
možnosti
KN

kiliannedory

7. 3. 2009 9:54
Re: Kopecký=PROVLÁDNÍ HNŮJ

Pěkný Franto R^ Dobrý Flinto R^ a příště se naučíš s Caps Lockem R^

0 0
možnosti
A

aussie

7. 3. 2009 7:48
To na cloveka

uplne dejchnou stary komunisticky casy... :-© Docela slusnej kulturni sok... :-)

0 0
možnosti
JK

MiroTR

7. 3. 2009 8:10
Re: To na cloveka

I na ty "vrahy z vólstrýtu" možná dojde ! :-)

0 0
možnosti
PN

General-

7. 3. 2009 5:36
Sasek

Ten Paroubek je dobrej sasek, chtelo by to zacit chystat misto na disku pro uchovani sbirky jeho "vyvazenych vystupu".

0 0
možnosti
M

MartinJiskal

7. 3. 2009 3:19
vtipny, nejduveryhodnejsi noviny

vyhazuji do cela material ze stranek ODS ;-D to neni neco ze zdroje mf, to je ze stranek cssdprotivam ktere jsou projektem ods. a navic je to klasika kritizujeme nekoho ze neco rika, nereagujeme na to co rika, je zly ze neco rika, to uz je skoro komunismus ale od svazaku z idnes, kde takovy normalizanci komarek ci antichartista steigerwald jsou ikonami neni nic divneho

0 0
možnosti
LM

xluke

7. 3. 2009 7:48
Re: vtipny, nejduveryhodnejsi noviny

Tak jsem chtel napsat, ze paroubek je opravdu ubozak. Po precteni vaseho prispevku to vypada, ze to je podminka i pro volice jeho strany.

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

7. 3. 2009 2:33
Zajímavý je

Jak z absolutně zhovadilého článku mají diskuzní roztleskávači druhého silvestra. ;-D

0 0
možnosti
SS

slv

7. 3. 2009 7:12
Re: Zajímavý je

Někomu, komu připadá zhovadilý článek a nepřipadá zhovadilý Paroubkův projev v uvedeném odkazu se velmi těžko dá něco vysvětlit. Bude to stejně inteligentní a stejně slušný člověk, jako je Paroubek a Rath. Tito dvai dokazují, že opravdu nemají strop. Valná část jejich voličů evidentně taky.

0 0
možnosti
PZ

killian

7. 3. 2009 2:10
Jedno nechapu........

Nechapu soudne lidi, proc ho vubec voli, vzdyt uz takovych tiskovek kdy se ztrapnil mel uz tolik a na popularite mu to nejak neubira. Respektuju, ze nekdo nenavidi ODS, ale jak muze brat jako lepsi alternativu tohodle cloveka, to radsi k tem volbam nejit vubec nebo si najit nejakou jinou stranu

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

7. 3. 2009 1:40
Na co si stezuje?

Konkretne na blogu iDnes ma penetraci ze vsech temat suverenne nejvyssi. Kam se hrabe prechylovani, kam se hrabe Obama nebo tahle krize. Kam se hrabe pan prezident a cela ODS?

-

Zvlastni je vidat, jak si nekteri stezuji na tema Paroubek jako Karmohonku.

-

Zvlastni je, ze si Paroubek stezuje, kdyz neni (narozdil treba od Sedi) schopnej reagovat ani na jeden jedinej prospevek v diskusi pod svym vyplodem.

0 0
možnosti
JS

maminka a tatínek

7. 3. 2009 1:17
Tati, to video fak stojí za to..........Jo votče, stojí.....

Ten pán má nějakej duševní průser z mládí......Možná z dětství.......Možná prenatální......Bůh ví, měl to asi těžký. Moc těžký.....Ale v dějinách je více velikánů s takovejma komplexy......Bohužel matko - a nikdy neskončili dobře......Zato v umění dosáhli vrcholu.....Co kdyby ten pán to taky zkusil?.....Pochybuju, tomu se to už zalíbilo za mlada.....Myslíš ty oslavy Vítěznýho Února?.....No to taky a pak ty tučný roky po únoru...A po 89 též......Čím to je, že takovejm komplexům nechaj dominovat jedný lidový straně?......No, lid byl dominován dlouhý léta, tak je jaksi sentimentálně zvyklej......Ale ruku na srdce, národ má rád též srandu.....To jo, a takovejch s podobnými komplexy je tam napříč vod leva až doprava....Možná, že jednou taky půjde na Floridu a dá už pokoj....Nebo si koupí domek v Portugalsku....A pak ho zase prodá...Nebo v Kobylisech. Prašť jak uhoď, nebude on, bude jinej....Vypadá to tak. Lid dostal za těch 50 let zabrat....Tak je z toho ještě futr zblblej - jak von sám.

0 0
možnosti
JS

maminka a tatínek

7. 3. 2009 1:34
Re: Tati, to video fak stojí za to..........Jo votče, stojí.

Tati, proč vlastně lidí faní podle barvy a ne podle míry blbosti.......To máš máti jako ve fotbale. Seš jednou fanda, tak tvoji můžou hrát blbě jak chtěj, a ještě je budeš vychvalovat......Tati, kdyby Darwin žil, asi by podle česka změni teorii přežití , ne?.....Asi jo, to, co se tu děje by ho asi hodně rozhodilo.....Takže je dobře, že je mrtvej.......To jo a my tu budem mít eště takovejch videí až až....

0 0
možnosti
  • Počet článků 137
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6145x
Redakční blog MF DNES
Své dotazy nám můžete posílat na blogmfdnes@idnes.cz